Thursday, March 3, 2011

Pejam Celik... Aku Sudah Sampai Sini!

Perghhh... Nak dekat sebulan tak update rupanya. Pejam celik, pejam celik... Apa dah  jadi pada ruangan ni!


Sibuk... Alasan stereotaip untuk orang macam aku. Hahaha... Macamlah orang lain tak ada kerja juga. Tapi aku cool jek mempertahankan alasan tu. Dah tu alasannya, nak buat macamana kan. 


Mungkin aku terlepas untuk memberitahu sesuatu yang amat penting. Sebenarnya aku telah disahkan menjadi 'kaki pukul' rasmi murid-murid di SK Taman Rinting 3, Pasir Gudang. Pasir Gudang kat mana? Pasir gudang kat Johor nu. Hahaha... Akhirnya! Pejam celik, pejam celik... Aku sudah sampai sini.




Pejam celik, pejam celik dah empat minggu di sini... Aku sedar aku perlu belajar lagi...

6 comments:

Hush said...

tahniah!
pasir gudang.
hmm.
dekat dengan rumah saya.

nyOng.is.me said...

jmputla ke sini... kami mngalami kekurangan cikgu bahasa melayu!

anotherstep said...

amacam housemate ko? wei nyong kumpul t dtg cni k. mcm2 ada

nyOng.is.me said...

zack : housemate aku ok.. nama hamizi mahpop. normal, bujang, dan komited untuk memasng streamyx kat umah ni... hahaha...

insyaALLAH, aku teringin nak g sana! nnt bawak aku tau...

Kepala Manchiss said...

lu pejam je...celik bila ade game arsenal tu pun pejam balik lepas bendtner maen..

nyOng.is.me said...

abeh lu sanggup tgk klu drogba wat aksi badut?