Friday, October 15, 2010

Doa dan Harapan

Minggu sudah aku terlepas menyertai Nike City 10k di ibu negara. Huh... Kesilapan teknikal. Tak tahu nak salahkan siapa. Mungkin salah aku juga yang dah lama tak menjenguk kantung pos e-mail ku. Tup-tup, aku dah tak boleh sertai event ni. Ikutkan hati nak saja aku jadi pelari hantu hari tu, mmm... 




Tapi tak apalah. Minggu ni aku ada satu lagi event. Mungkin untuk yang terakhir kalinya buat aku untuk tahun ni. Malangnya latihan yang aku buat pun tidaklah sekerap dulu, hanya berlari 2.4km di Kompleks Belia Paroi 3 malam berturut-turut. Emm, moga saja aku dapat habiskan larian nanti.


Mizuno Wave Run mungkin jadi perhentian terakhir aku sebagai pelari untuk tahun ni. Tahun depan, wallahualam... Doakan aku. 
Hajat untuk memakai baju KAKIATHLETE tak kesampaian untuk event ini...

3 comments:

ah cai said...

selamba nyong!

cryclown said...

gud luck..mental mau pegi, badan pasti mari..

nyOng.is.me said...

cai : gua cuba meyelambakan diri la ni
clown : mental wa kuat kata nk g!