Sunday, February 28, 2010

Berfoya-foya di KOLUMPO!!!

Sudah lama rasanya tak ke KL beramai-ramai macam ni. Lama juga rasanya tak singgah menikmati permandangan indah di tempat Central Market, tempat paling syok bagi aku untuk merehatkan minda di ibu kota ini.Kalau ikutkan, ramai lagi yang nak ikut, tapi disebabkan ramai mendapat tugasan lain di akhir-akhir minit, jadi hanya aku, Hadi, Wan, Mat, Vicky dan Ikbal yang mampu meneruskan semangat orang kota. Di KL kami sempat bertemu dengan Bosh dan Paan.
Tujuan kali ini sebenarnya untuk mencari kasut dan barangan sendiri serta yang dipesan oleh budak-budak lain.Ini dia kasut baru Mat yang berjenama Acsic yang dibeli di pusat beli belah paling popular di ibu kota, Pertama Complex. Pada aku sendiri kasut ini merupakan kasut running yang terbaik. Tak percaya? Aku sendiri dah cuba, dah banding beza lagi dengan kasut lain.
Aku pula sempat menyambar seluar untuk kayuh basikal jenama Oxbro. Ramai juga yang beli. Kami borong dalam 7 helai kesemuanya. Harga pun dapat murah lah.
Ni antara koleksi gambar yang sempat diambil dan diupload untuk tatapan umum. Ada banyak lagi tak sempat nak tunjuk. Lain kali yek...

Sebelum berangkat pulang, sempat juga melayan jiwa dengan mendengar suara jantan brader Nik Binjidan di CM. Tak sangka pula dapat jumpa dengan penyanyi lagu Garisan Abstrak ni. Cuma sayang tak semapat nak minta tandatangan sebagai koleksi peribadi.

No comments: