Friday, December 11, 2009

Cuba SpeedAdsense Pula Untuk Jana Pendapatan!

Nuffnang aku tiba-tiba saja jadi masalah. Hilang. Aku pun tak tahu kenapa dan bagaimana benda tu boleh hilang. Aku sudah maklumkan pada pihak Nuffnang dan harap-harap mereka boleh selesaikan masalah aku ni secepat mungkin.
Sedang aku mencari-cari bahan untuk entri terbaru, aku terbaca satu artikel ini :

Kejayaan team SpeedAdsense menganjurkan seminar pada awal bulan Ogos yang lepas, dimana lebih 50 peserta berkampung di Hotel Armada, Petaling Jaya dengan misi untuk menjana puluhan, malah ratusan dollar setiap hari dengan menggunakan sistem mereka. Lawat SpeedAdsense untuk melihat sendiri bukti keberkesanan sistem mereka.
Kini, mereka menawarkan pula kepada anda sistem yang bernilai RM1597 untuk di-test drive hanya sekali dengan bayaran serendah RM40/USD15. Peluang ini hanya muncul sekali sahaja, di mana selepas ia ditutup, anda tidak akan menemui peluang ini dimana-mana.
Selepas test drive ini ditutup, harga membership akan dinaikkan kepada RM1970, maka, anda perlu lah bertindak dengan lebih cepat!
Secara am'nya, setiap referral yang anda salurkan kepada team SpeedAdsense, anda akan menerima RM1. Maka, lebih banyak yang anda refer, lebih banyak $$$$ yang anda terima. This is no BS.
Ketahui lebih lanjut dengan melawat SpeedAdsense.


Setakat ni aku belum tahu lagi keberkesanan medium ini untuk menjana pendapatan aku. Aku hanya mencuba. InsyaALLAH, kalau ada rezeki...

Dengan blog, selain boleh meluahkan apa yang patut, boleh bagi pendapatan pada diri kita. Taklah asyik sembang kosong jek. Betul tak...?

No comments: