Monday, October 5, 2009

"Aku Nak Jadi 'Water Boy'!"

Perlawanan antara Arsenal menentang Balckburn tidak perlu aku perjelaskan lebih terperinci lagi. Rata-rata sudah tahu apa keputusannya dan aku yakin ramai dah tahu yang Arsenal adalah sebuah pasukan yang mantap. Hahaha....
Menonton perlawanan tersebut bersama Arsenalian yang lain cukup seronok terutama sekali kami ditemani pemain legenda, Thierry Henry yang datang buat pertama kali ke Emirates Stadium sejak perpindahan ke kelab Catalan.
Ini yang membuatkan aku dan mungkin rakan-rakan yang lain seronok menanti 'kepulangan' beliau ke pangkuan Gunners satu hari nanti.
Walaupun peratusan pengurus 'kepala batu', Arsene Wenger untuk membeli Henry semula sangat sedikit kerana sifat azalinya yang mahu menggunakan khidmat pemain muda, aku tetap pasti Henry akan kembali ke Arsenal walaupun hanya sebagai budak pembacuh air.
Begitulah sayangnya beliau kepada Gunners. Tempat jatuh lagi terkenang, inikan tempat bermain...

2 comments:

Q-SHA 57 said...

mane ko tau nie 1st time Henry balik emirates, memandai je putar belit fakta...,
whateverpn aku ttp berbangga, ada org x puas hati mengatakan arsenal menang nasib, aku pn xtau mcmn org 2 menilai, pd pandangan aku, menang nasib nie mcm 'gol sendiri', 'gol last minit', 'menang defisit 1 gol', bkn aku nk kata, tp jelas dpn mata arsenal ketinggalan 2-1 n kemudian menang 6-2, tue bukan nasib, tue HEBAT pd pandangan aku.
ntahlah, aku rasa org yg bercakap 2 berasa team fav die hebat sbb mendapat gol percuma dari pihak lawan pd minit terakhir perlawanan, kalau itu yang dikatakan hebat, lu pikirlah sendiri..., MaC jgn terasa, bkn ko, hahahahaha
Arsenal Fan is GUNNER!!!

nyOng.is.me said...

aku tau la ni 1st time dia blk arsenal lpas pndh... dia da gtau aku hr tu.. haha...
walaupapun,gunners yang terbaik..
haha...