Monday, July 4, 2011

Mari Belajar Ucap Terima Kasih

Subhanallah...


Memang lama dah tak membebel kat sini. Ya! Bulan ni antara bulan yang agak meletihkan hingga hampir kesemua ruangan impak dalam lesson note pun terpaksa diconteng dengan kata-kata ulangan paling stereotaip; " P&P ditunda kerana guru terlibat dengan..."


Kan dah kata, jadi cikgu sekarang ni bukan mudah. Semua kena buat, kan dah terkena. Padan muka!


Ok, aku cuba bayangkan kalau aku adalah seorang pereka grafik...


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Lagi aku tak boleh hidup lama! Cis!

Ok, sekarang aku pilih balik jadi cikgu. Anda faham kan kenapa...

Aku bukan nak hadiah ke apa ke... Terima kasih pun cukuplah buat tampung saki-baki semangat yang ada ni. Letih wooo!

Nanti-nantilah aku cerita apa yang meletihkan sangat tu sampai baru hari aku teringat kata laluan blog HARI INI HARI YANG INDAH !

Jom masuk kelas, belajar-belajarlah cakap terima kasih...

6 comments:

Miscellaneous Smiles said...

terima kasih mengingatkan..hehee~

nyOng.is.me said...

samasamakaseh...

Kepala Manchiss said...

macam mana nak sebut? tak reti.

nyOng.is.me said...

aku pon masih blajar...

Hush said...

terima kasih kerana singgah ke blog saya.
:)

cryclown said...

sama sama cikgu