Thursday, March 18, 2010

I'M GOING TO THE GATSBY DEODORANT STREET FAIR!

Hah! Sesiapa yang rasa ada masa terluang sampai tak tahu nak buat apa pada 17 April 2010 ni, yang rasa dah cukup tenaga nak bermain pelbagai permainan dan rasa ada 'ong' nak menang pelbagai hadiah, mari sertai GATSBY DEODORANT STREET FAIR yang akan berlangsung ruang legar Ground Floor Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.
Aku? InsyaALLAH pergi bersama rakanku, Mc. Mana tahukan, untung sabut timbul. Hehe... Program ini akan berlangsung dari jam 10.00 pagi hingga 5 petang. Pelbagai gerai mainan akan didirikan sepanjang program ini. Permainan yang ditawarkan adalah seperti bergusti sumo dalam beg udara. Hah, siapa yang nak cuba bolehlah hadir ke tapak program yek... Sebab tu aku cakap tadi sesiapa yang rasa cukup tenaga nak bermain bolehlah datang pasal permainannya mencabarlah juga. Bukan satu saja permainan, banyak lagilah. Bagi yang menang dalam setiap permainan, mereka boleh menebus mata ganjaran terkumpul dengan barangan GATSBY. Untung tu!
Sudah menjadi kebiasaan, kalau program-program macam ni pasti ada cabutan bertuah. Alangkah mesyuarat agong di sekolah-sekolah pun ada, inikan pula dalam program ini. Haha... Siapa yang bertuah? Akukah? Andakah? Kita tengok sajalah nanti yek. Hadiah yang ditawarkan pun lumayan juga. Ada barangan elektrik, telefon bimbit, komputer dan baucar tunai berjumlah hingga RM15,000! Memang rugi kalau tak singgah ni.
Macamana nak pergi Times Square? Senang saja. Kalau yang datang dari Seremban atau mana-mana tu semua pergi dulu ke KL Central. Sampai situ senanglah. Kemudian, naik Monorail menuju ke stesen Jalan Imbi. Monorail terletak sebelah luar KL Central yek... Jangan pula dicari di sebelah dalam pula. Nak senang kalau takut sesat, tanya saja Pak Guard yang ada kat situ. Malu bertanya sesat jalan. Tak gitu? Tambang dari KL Central ke Jalan Imbi tak silap aku dalam RM 1.60. Tak ada lah mahal sangat.
So, sesiapa yang ada kelapangan tu, terutama para blogger, jemputlah datang ke GATSBY DEODORANT STREET FAIR anjuran GATSBY dan NUFFNANG. Bolehlah nanti kita sembang-sembang, berkongsi idea. Tak Gitu?

Secara ringkasnya :
Tarikh : 17 April 2010
Masa : 10.00 pagi - 5.00 petang
Lokasi : Ruang Legar Ground Floor Berjaya Times Square, Kuala Lumpur


Jika ada sebarang kemusykilan atau apa saja pertanyaan, boleh hantar email kepada aku atau tulis saja di ruangan komen di bawah coretan ini. Tulis nama, email dan pertanyaan. Itu saja. InsyaALLAH aku balas secepat mungkin. As soon as possible. Untuk maklumat lanjut, klik link ini > GATSBY DEODORANT STREET FAIR

2 comments:

hans said...

sapa yg buat entry ni memang pergi ke atau harap terpilih?

nyOng.is.me said...

insyaALLAH,,,klu ada klapangan mmg nak pergi. mane tau dapat hadiah. hehe... mnx2 lah xde pape xtviti len hari tu.