Sunday, December 20, 2009

Tumpasnya Seekor Zionis!

Bagi sesiapa yang ada membaca coretan aku yang lepas , pasti anda ingat kisah biawak yang suka mencuri telur ayam di reban ayahanda aku (klik sini...). Sebab tu aku panggil biawak tu zionis pasal biawak tu ibarat bangsa yang zalim tu yang selalu buat onar di tempat orang. Almaklumlah mereka tak ada negara sendiri, sebab tu datang negara orang buat macam negara bapak mereka sendiri. Tak tahu sampai bila nak dibiarkan penjenayah perang tu bermaharajalela di bumi suci Palestin. Ish... Ish... Orang Arab yang kaya raya tu pun tak boleh nak bantu. Tak habis-habis dengan pe'el mereka yang jahil... Macam bagi sokongan pula pada bangsa yang ditindas sampai kiamat tu buat hal di Palestin.

"Tu lah... Aku dah bagi 'makan' elok-elok, kau pergi curi telur tu lagi buat apa?" Kata bonda kepada zionis yang terjerut elok dipangkal pokok.

Kalau dah namanya zionis, bagi betis nak paha. Tak pernah puas punya. Petang tadi, ayahanda berjaya juga menumpaskan biawak yang sebelum ini kerap membuat onar di reban ayam. Bagaimana akhir riwayat zionis tu, aku tak dapatlah nak cerita. Melihat pada perutnya, aku tahu mesti baru lepas mentekedarah telur ayam. Silap-silap anak ayam pun ditibainya sekali. Kejam betul... Habis makan, perut dah kenyang, tak larat pula nak jalan keluar dari reban. Haha... Akhirnya, tumpas jua dalam kekenyangan!

Semoga ALLAH melindungi bumi Palestin dan menghancurkan bangsa Yahudi dari dunia ni... Amin.

3 comments:

hans said...

aku sedih baca paper ari ni pasal zionis mengaku ambil organ orang palestin yg diorang bunuh
bangsat tul zionis

nyOng.is.me said...

aku pon xtau sampai biler rakyat Palestin nak menderita...
Sama2 kita doa jek lah. tu jek ikhtiar yang boleh kita wat skarang ni.

nyOng.is.me said...

aku pon xtau sampai biler rakyat Palestin nak menderita...
Sama2 kita doa jek lah. tu jek ikhtiar yang boleh kita wat skarang ni.